dabar džiovinu ruginę duoną (o ji daug brangesnė už maišytas su kviečiais)
ir šiaip...vien kliūtys mano planams. Brolis išspaudė visą citriną ant mėsos, indų nėra, medaus gaila ir visai neseniai apėmė baimės priepuolis, kad gal mano galvoje visai ne giros skonis vaidenas, o seniai ragautas tikras obuolių sidras???
9 komentarai:
turiu nuo kubuš vieną.Neišmest?
jokiu būdu!
gal penktadieni noretum padaryti maina? :)
jo,būtinai.
dar pas mus užsukamų stiklainiukų prideta.nereikia?:D
ne...ei, bet gal ir plastmasiniu bambaliu turi?
pradziai i plastmaske- o jau, kai ispilstysiu sveciam, tai isstiklinio :}
nes pasak wikipedios man gali sprogti viskas rauginant stikle
nežinau.
močiutė agurkus raugdavo molinėj puodynėj,o kaip vyną raugė neatsimenu.apie girą išvis nežinau.
pamenu kažkokį labai neblogą receptą yra pasakojęs SimSimas. Bet pasirodė gan sudėtinga..
dabar džiovinu ruginę duoną (o ji daug brangesnė už maišytas su kviečiais)
ir šiaip...vien kliūtys mano planams.
Brolis išspaudė visą citriną ant mėsos, indų nėra, medaus gaila
ir visai neseniai apėmė baimės priepuolis, kad gal mano galvoje visai ne giros skonis vaidenas, o seniai ragautas tikras obuolių sidras???
Kodel nenori virti samagono?
Rašyti komentarą